Sinds 2008

Ferm RFID solutions werd in 2008 opgericht en boogt op een schat aan praktische ervaring en kennis op het gebied van RFID. Ferm RFID solutions is zowel System Integrator als Tag Solution Provider.

Daarmee bieden wij onze opdrachtgevers ondersteuning en expertise in alle fasen van het RFID-proces; van strategieontwikkeling tot het leveren van de juiste tag voor elke situatie en applicatie.

Uw resultaat

Ferm RFID solutions stelt zich tot doel concrete en succesvolle resultaten te boeken voor u als opdrachtgever. Sneller schakelen, verhoogde veiligheid, meer transparantie en lagere kosten door middel van uiteenlopende RFID-toepassingen in diverse markten.

Wij beloven u kortweg een verbetering van uw processen en een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering. Uiteindelijk resultaat: meer winst en een betere concurrentiepositie.

Werkwijze

Om deze belofte waar te maken, is kennis van de techniek alleen niet voldoende. Ferm RFID solutions staat dan ook voor een pragmatische aanpak en een expliciete benadering vanuit de business.

Dit in nauwe samenwerking met u, onze opdrachtgever.